Растер - гранитогрес и продукти за баня Гранитогрес и продукти за баня

„Растер” ООД е компания вносител на материали за вътрешното строителство. От основаването си през 2007 година до сега ние успяхме да изградим мрежа от партньори, складови бази и лоялни клиенти както на територията на България така и на международна почва.

При нас ще откриете разнообразие от обзавеждане за баня, плочки за баня, различни видове и размери гранитогрес и всички продукти, които могат да бъдат изработени от естествен камък (в т.ч. стъпала, подпрозоречни рамки, настилки, плотове, мивки и др.). Ние поддържаме голяма част от предлаганите от нас продукти в наличност, но също така работим по поръчка на нашите клиенти. Благодарение на тясното ни сътрудничество с компании производители в Китай и амбициозният и професионален екип, който работи при нас, ние можем да задоволим нуждите и на най - взискателните клиенти.

Предлаганите от „Растер” ООД продукти са с високо качество и достъпни цени.Продуктите, които предлагаме могат да бъдат разгледани в някоя от нашите складови бази, които ни служат и за представителни обекти, по всяко време.

Ние осигурява доставка на всички предлагани от нас продукти на удобно за клиента място и в желаното от него време.